Skip to Store Area:

U bent momenteel op:

Safe Clip

De Safe clip, een unieke manier om jouw paard veilig en overal vast te zetten!

Kunt u zich voorstellen dat u nooit meer uw paard hoeft vast te binden? En dat u makkelijk de lengte van uw touw kunt aanpassen zoals u het wilt? Deze clip kan dat voor u doen en nog veel meer!!

Veilig nauwkeurig en gemakkelijk!!! De clip heeft een revolutionair verandering gebracht op de manier zoals wij ons paard vastzetten. Geen gevecht meer met knopen leggen, slechts eenvoudig aan het touw trekken en je kunt zonder moeite de lengte bepalen. Zo simpel is het.

De clip zorgt ervoor dat je veilig van de ene locatie naar het andere kunt gaan.
Gebruik de clip overal: in of buiten de stal of aan de trailer. Of wanneer u tripjes maakt. De clip maakt het gemakkelijk om het paard overal vast te zetten. Zelfs kinderen vinden het makkelijk om hun paard veilig weg te zetten.

U kunt nu uw paard voeden en wate r geven zond er dat u de knoop iedere keer moet veranderen.
De clip zorgt voor een veilig gevoel door extra veiligheid toe te voegen.
Er zijn paarden die op elk moment gaan bokken of zich terug trekken. De clip zorgt voor genoeg weerstand zodat uw paard zich veilig waant als hij vastgebonden staat.

Mocht een paard in paniek raken of dreigen te vallen dan laat het unieke ontwerp van de clip het paard toe een stap terug te doen en zijn hoofd omhoog zonder de vasthoudende druk te voelen achter de oren zoals bij de conventionele manieren waardoor het paard gevangen zou kunnen voelen en in paniek schieten. Het paard krijgt de gelegenheid om bij te komen en doordat hij veilig vast gebonden staat kan schade en verwondingen voorkomen worden.

De clip kan ook gebruikt worden bij trainingen, bij paarden die nog nooit vast gestaan hebben en bij paarden die problemen hebben als ze vastgebonden staan. Zij zullen allemaal profijt hebben van deze clip.

Safe clip Genomineerd in de categorie Veiligheid

De Safe clip, een unieke manier om jouw paard veilig en overal vast te zetten! Bekijk de video!

Safe Clip tekst

2 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op: Positie| Naam| Prijs| Kleur Bucas
2 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op: Positie| Naam| Prijs| Kleur Bucas