Skip to Store Area:

U bent momenteel op:

Welkom bij De Paardenverzorger!

Achter De Paardenverzorger schuilt jaren lange ervaring in het verzorgen van verschillende paarden. Vroeger veel met KWPNers en quarters gedaan waarbij ik beide de dressuur en de western disciplines reed. tot 10 jaar geleden toen ik de fries ontdekte. Toen heb ik mij geconcentreerd op het opfokken van de jonge dieren en het  keuringsklaarmaken van deze zwarte parels. Tevens breng ik friezen uit in de dressuur en doe ik veel recreatief mennen.
Over de jaren heb ik veel verschillende producten in mijn handen gehad met wisselende ervaringen. Deze ervaringen breng ik mee in de winkel.
Wij hebben hier bij de Paardenverzorger service en kwaliteit in de hoogste vaandel staan. Wij staan voor de volle 100% achter onze producten. Alle verzorgingsartikelen hebben we in de afgelopen jaren gebruikt en als positief ervaren. Wij verkopen hier geen producten die wijzelf niet fijn vinden werken of waar wij negatieve ervaringen mee hebben (b.v. een antiklit die de paardestaartharen doen verzwaken/afbreken). 
Mocht je een artikel missen of op zoek zijn naar iets speciaals, mail ons dan en wij zullen ons best doen om je te helpen. Heb je een vraag over verzorging of een product? Laat het ons weten!